vip-saehkoe-gaar-in-i-instalco.jpg

Instalco ostaa vantaalaisen VIP-Sähkön

Pohjoismainen talotekniikkakonserni Instalco kasvattaa toimintojaan Suomessa ostamalla asuntojen ja toimitilojen uustuotantoon erikoistuneen VIP-Sähkön.

Vuonna 2008 perustetun VIP-Sähkön toimipaikka on Vantaan Tikkurilassa. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 8,5 miljoonaa euroa. 45 henkeä työllistävä VIP-Sähkö tekee ensisijaisesti uudiskohteiden asennustöitä suurille rakennusyrityksille.

– VIP-Sähkö on erikoistunut asuntorakentamisen sähköasennustöihin. Tätä osaamista meillä ei ole ollut aikaisemmin Suomessa. Tällä hankinnalla vahvistamme asemiamme Suomen sähkömarkkinoilla ja nyt meillä on mahdollisuus kiinteään yhteistyöhän monen muun Instalco-yrityksen kanssa, Suomen Instalcon liiketoiminta-aluepäällikkö Robin Boheman sanoo.

Yrityksen perustajat Antti Juvonen ja Jukka Räsänen jatkavat yrityksen palveluksessa.

– Olemalla osa Instalcoa mahdollistamme yrityksemme kehittymisen. Nyt otamme seuraavan askeleen VIP-Sähkön historiassa. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyötä muiden Instalco-yritysten kanssa, VIP-Sähkön toimitusjohtaja Antti Juvonen sanoo.

Instalco tarjoaa talotekniikan urakointi- ja kunnossapitopalveluita sekä teollisuuden asennus- ja huoltotöitä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Konsernin liikevaihto on noin 450 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 2 200 työntekijää 60 pohjoismaisessa tytäryrityksessään